Kaczki Scaloppine z suszonymi wiśniami i Grappą

Kaczki Scaloppine z suszonymi wiśniami i Grappą
Duck Scaloppine z suszonymi wiśniami i Grappą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 587 kalorii, 37g białka, oraz 27 g tłuszczu. Na $7.79 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Niewiele osób robiło ten przepis, a 3 mówiłoby, że trafił w sedno. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka mąki, grappy, soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 64%, co jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Kaczki Scaloppine z suszonymi wiśniami i Grappą, Kaczka z suszonymi wiśniami i rozmarynem, oraz Makaron z piersią kaczki, Edamame i suszonymi wiśniami.

Instrukcje

1
Pozostawiając tłuszcz na, pokroić każdą pierś kaczki w poprzek ziarna na 6 równych kawałków. Używając młotka do mięsa, tłucz kawałki na "scaloppini", o grubości 1/8 cala i długości około 4 cali. Mąkę doprawić solą i pieprzem, a scaloppini zagotować w przyprawionej mące.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Pierś Z KaczkiPierś Z Kaczki
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki Bułki Tartej Panko3 Szklanki Bułki Tartej Panko
2
W 10 do 12-calowej patelni saute, rozgrzać oliwę na dużym ogniu, aż do palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
3
Dodać kawałki kaczki i gotować, bez obracania, aż z pierwszej strony będzie głęboki złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała KaczkaCała Kaczka
4
Dodać wiśnie, grappa, wino, bulion, i masło i doprowadzić do wrzenia. Gotuj, aż płyn zmniejszy się o połowę, od 6 do 7 minut, następnie przekręć kawałki kaczki i gotuj jeszcze przez 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtowe Połówki Orzechów PekanFuntowe Połówki Orzechów Pekan
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
GrappaGrappa
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
Cała KaczkaCała Kaczka
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
5
Kaczkę przełożyć na rozgrzane talerze, posypać szalotkami i podawać od razu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Cała KaczkaCała Kaczka
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Magazyn