Kaczka z grilla na słodko-kwaśnej czerwonej kapuście
Kaczka z grilla na słodko-kwaśnej czerwonej kapuście może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 405 kalorii, 42g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 6,34 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz piersi z kaczki, kapustę, brązowy cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć ocet cydr można śledzić to danie główne z Ciasto Z Octem jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 85%, to danie jest spektakularne. Spróbuj Pieczona pierś z kaczki Ming Tsai ze słodko-kwaśną żurawiną Ch, Kapusta czerwona słodko-kwaśna, oraz Kapusta czerwona słodko-kwaśna dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotować grill; ustawić na średnim ogniu.
Aby przygotować kapustę, rozgrzej olej na dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj cebulę; gotować 5 minut lub do miękkości, mieszając od czasu do czasu.
Dodać kapustę i 5 kolejnych składników (kapusta przez paprykę). Przykryć i gotować 5 minut; dobrze wymieszać. Gotować dodatkowe 15 minut lub aż kapusta będzie miękka, mieszając od czasu do czasu.
Zdjąć z ognia; zachować ciepło.
Aby przygotować kaczkę, posmaruj mięsną stronę piersi sosem barbecue; umieść na stojaku grillowym, od strony skóry do góry. Gotować 8 minut. Obrócić kaczkę; posmarować pozostałym sosem barbecue. Gotować 8 minut lub do pożądanego stopnia doneness; zdjąć z ognia i odstawić 5 minut. Ostrożnie usunąć skórę z piersi; przeciąć każdą pierś na pół.
Pokrój każdą pierś na pół w plastry o grubości 1/2 cala. Łyżka kapusty na talerze; ułóż kaczkę wokół kapusty.