Kaczka imbir & Hoisin ze szklanym makaronem
Ginger & Hoisin Kaczka ze szklanym makaronem może być tylko sosem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $6.79 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 486 kalorii, 52g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz oz bez kości piersi kaczki, szalotki, makaron, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Makaron Szklany, Makaron Szklany Z Krabem, oraz Azjatycki Wegetariański Makaron Szklany dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ukłuj skórę kaczki widelcem.
Podgrzać dużą nieprzywierającą patelnię na dużym ogniu przez 2 minuty.
Dodać piersi kaczki, skórki w dół, i gotować na średnim ogniu przez 10 protokół. Łyżka off tłuszczu i wyrzucić. Przekręcić pierś kaczki i gotować przez kolejne 2 minuty.
Zdjąć z ognia, przykryć i odstawić.
Przywróć patelnię do ognia.
Dodaj posiekany imbir i syrop i gotuj na małym ogniu przez 1 minutę. Zwiększyć ciepło; dodać hoisin i 2 łyżki wody. Gotować przez 1 minutę.
Dodać szalotki i gotować, mieszając, przez 2 protokół, aż cebula zwiędły. Zmniejszyć ogień do bardzo niskiego, aby utrzymać SOS ciepły.
Doprowadzić dużą patelnię osolonej wody do wrzenia i wrzucić do szklanego makaronu. Gotować przez 2 minuty, dobrze odcedzić i łyżką na rozgrzane talerze. Pokroić pierś kaczki po przekątnej i ułożyć na makaronie. Łyżka imbir i sos hoisin na górze.
Od Take 5 składników: 95 pysznych dań z wykorzystaniem zaledwie 5 składników przez Jamesa Tannera. Copyright © 2010 James Tanner; photography © 2010 Anders Schønnemann. Wydany przez Kyle Books, odcisk Kyle Cathie Limited. Po raz pierwszy wydana w Wielkiej Brytanii w 2010 roku przez Kyle Cathie Limited.