Kacze ciasto jajeczne z rozmarynem

Kacze ciasto jajeczne z rozmarynem
Kacze ciasto jajeczne z rozmarynem to bezmleczne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 738 kalorii, 15g białka, oraz 43g tłuszczu. Na 1,58 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przepis ten zachwycił 158 osób. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Mieszanka cukru, tłuszczu z kaczki, rozmarynu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest dostarczany przez feeds.epicurious.com. wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kacze ciasto jajeczne z rozmarynem, Kaczka rozmarynowa z morelami, oraz Kaczka z suszonymi wiśniami i rozmarynem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 163°. Posmaruj 9-calową patelnię bochenkową masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Oreo, Pokruszone, PodzieloneCiasteczka Oreo, Pokruszone, Podzielone
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Jajka z kaczki rozbijamy do dużej miski, dodajemy cukier i ubijamy trzepaczką, aż będą dobrze połączone i lekko spienione.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jaja KaczeJaja Kacze
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Skropić olejem i tłuszczem kaczki mieszając mieszaninę. Gdy tłuszcz jest dobrze wkomponowany w mieszaninę, posypać rozmaryn na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Wytrzymałych Zielonych Warzyw, Takich Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepa Lub Liście Buraka, Przycięte łodygi1 Funt Wytrzymałych Zielonych Warzyw, Takich Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepa Lub Liście Buraka, Przycięte łodygi
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
4
W drugiej misce wymieszać mąkę, proszek do pieczenia i sól. Za pomocą trzepaczki wymieszać mąkę z mieszaniną tłuszczu jajecznego do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
5
Wlać ciasto do przygotowanej patelni i piec przez 50 minut. Włóż wykałaczkę do środka ciasta, a jeśli wyjdzie czysty, ciasto jest gotowe. Jeśli nie, piec przez kolejne 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Niech ciasto ostygnie na patelni na stojaku chłodzącym przez 5 minut, a następnie przekręć na stojaku. Pokroić i zjeść na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Wydrukowano za zgodą Duck, Duck, Goose: Recipes and Techniques for Cooking Duck and Geese, both Wild and Domesticated by Hank Shaw. Copyright © 2013 by Hank Shaw; photographs copyright © 2013 by Holly A. Heyser. Wydany przez Ten Speed Press, imprint The Crown Publishing Group, oddział Random House, Inc.Hank Shaw jest autorem książki Hunt, Gather, Cook i bloga Hunter Angler Gardener Cook, która zdobyła nagrodę Jamesa Bearda dla najlepszego bloga w 2013 roku oraz Nagrodę IACP Best Food Blog award w 2010 i 2011 roku
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała KaczkaCała Kaczka
8
Shaw pojawił się na Travel Channel ' s Bizarre Foods, a jego prace pojawiły się w Food & Wine, Organic Gardening, Field & Stream i The Art of Eating, a także w magazynach myśliwskich i konserwatorskich, takich jak Delta Waterfowl, California Waterfowl Magazine i Pheasants Forever. Mieszka w Sacramento w Kalifornii. Dowiedz się więcej na www.honest-food.net.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn