Kaboby dyni z pikantnym dipem cytrynowym
Kabobs dyni z pikantnym dipem cytrynowym jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap przepis z 5 porcjami. Jedna porcja zawiera 102 kalorie, 1G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz jalapeño chile, oliwa z oliwek, kolendra, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Kaboby dyni z pikantnym dipem cytrynowym, Pikantny Haszysz Z Dyni Ze Szczawiu I Olejem Z Pestek Dyni, oraz Spicy Butternut Squash.
Instrukcje
Piekarnik do 232°. linia 15x10x1-calowy patelnia z folią. W małej misce, wymieszać olej, kminek, sól i chili w proszku, aż dobrze wymieszane. Odstawić.
Nawlecz 5 do 6 kostek squasha na każdy drewniany szpikulec; pędzel z mieszaniną oleju.
Piec 30 do 40 minut, obracając raz, do miękkości.
W małej misce, wymieszać składniki Dip aż dobrze wymieszane.