Kabaczek nadziewany wołowiną może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 184 kalorie, 5G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka soku z cytryny, bułka tarta, brązowy cukier, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Squash Nadziewany Wołowiną, Dynia Żołędziowa Nadziewana Wołowiną, oraz Kabaczek Nadziewany Wołowiną Śródziemnomorską dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Na patelni ułożyć wycięte bokiem squasha i zalać wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do Obierania
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
2
Piec w temperaturze 350° przez 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
3
W międzyczasie, w średniej misce, połączyć składniki nadzienia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Wyjąć squash z piekarnika. Zwiększyć temperaturę pieca do 375°. Lekko łyżka napełniania do każdej wnęki squasha.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
5
Połącz składniki glazury i baste mięsa i top squasha.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do Obierania
Przygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Woda, Aby Umożliwić
6
Piec 40-50 minut, fastrygowanie glazurą co 15 minut.