Jęczmień z Shiitakes i szpinak może być tylko dodatek szukasz. Na 4,56 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 168 kalorii. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, parmezan, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Jęczmienne "Risotto" ze szparagami i Shiitakes, Sałatka Grochowo-szpinakowa z boczkiem i Shiitakes, oraz Zapiekanka z kurczakiem i ryżem ze szpinakiem i Shiitakes dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Dodaj cebulę, rozmaryn, i czosnek; smażyć przez 3 protokół lub aż cebula będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmaryn
Czosnek
Cebula
3
Dodać grzyby; smażyć przez 6 minut lub do miękkości. Wymieszać w jęczmieniu, 1/3 szklanki wody, i consomm; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 10 minut lub aż jęczmień będzie miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
Jęczmień
Woda
4
Dodaj szpinak, ser, i pieprz; gotować 3 minut lub aż szpinak zwiędnie, często mieszając.