Jubileusz wiśni Pauli
Jubileusz wiśni Pauli może być tylko bezglutenowe przepis, którego szukałeś. Ten hor d ' oeuvre ma 268 kalorii, 3G białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Za $1.01 za porcję, ten przepis okładki 4% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 52 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Ten przepis z Foodnetwork wymaga brandy, masła, wiśni i skrobi kukurydzianej. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 15 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 20%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Jubileusz wiśni Pauli, Jubileusz Wiśni, oraz Jubileusz Wiśni dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Odcedź wiśnie, rezerwując cały sok. Rozpuść masło na patelni do smażenia. Dodaj skrobię kukurydzianą i cukier, aż będą gładkie. Stopniowo dodawaj zarezerwowany sok wiśniowy. Mieszanina zgęstnieje. Gdy się zagotuje, wlej brandy i wyłącz ogień. Zapal brandy na patelni lżejszą lub długą zapałką. Gdy płomień zgaśnie, dodaj wiśnie i podawaj na lodach.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Antipasti naprawdę dobrze komponuje się z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Świetlna butelka Dom Perignon Vintage z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 279 dolarów za butelkę.
![Dom Perignon Rocznika Świecące Butelki]()
Dom Perignon Rocznika Świecące Butelki
on otwarcie bukiet jest złożony i świetlisty, mieszanie białych kwiatów, owoców cytrusowych i pestkowych. Ogólny efekt potęguje świeżość anyżu i pokruszonej mięty. Ostateczne aromaty oferowane przez wino zaczynają wykazywać pikantne, drzewne i prażone nuty. Po długim okresie niechęci wino wreszcie się otwiera. Istnieje pełna równowaga między nosem a podniebieniem. Jego smukły, minimalistyczny, czysty, stonowany, atletyczny charakter wyraża się teraz również ciepłem. Owoce są wyraźne i wyraźne. Charakterystyczna kwasowość rocznika jest wyjątkowo dobrze zintegrowana. Jego trwałość jest głównie aromatyczna, szara, Dymna i bardzo obiecująca.Wino cieszy się dwoistością: ciepłem i świeżością, parami mięsa i jodu, gotowanymi i surowymi. Przyprawy wzmacniają i podkreślają musowanie 2008 roku i zagęszczają wino. Dom Pérignon lubi zabawne doświadczenia: sztukę kulinarną, tekstury i sprawy.