Johnnycakes z krabem Peekytoe
Johnnycakes z krabem Peekytoe może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i pescatariański przepis służy 8 i kosztuje 90 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 386 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz grubo zmieloną mąkę kukurydzianą, mięso krabowe peekytoe, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Johnnycakes, Wszystko Johnnycakes, oraz Cornmeal Johnnycakes.
Instrukcje
W średniej misce wymieszać mięso krabowe, majonez, szczypiorek i sok z cytryny. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Przykryć i przechowywać w lodówce. (Może być wykonany 8 godzin wcześniej. Przechowywać w lodówce.)
Przynieś mleko i 1 1/3 szklanki wody do zagotowania w ciężkim dużym rondlu na średnim ogniu. Stopniowo ubijamy polentę, następnie masło i sól.
Wyjąć ciasto z ognia; odstawić 10 minut, mieszając od czasu do czasu.
Lekko masło Duże obramowane blachy do pieczenia.
Podgrzej dużą patelnię lub patelnię nonstick na średnim ogniu.
Posmaruj lekko olejem roślinnym. Pracując partiami, łyżka 1 łyżka stołowa ciasta dla każdego ciasta na patelnię, rozkładając lekko z tyłu łyżki. Gotować, aż ciasta będą złotobrązowe na dole i twarde na brzegach, około 2 minut. Obrócić ciasta i gotować, aż Firma i złoty kolor, o 1 minutę dłużej.
Przełożyć na przygotowaną blachę do pieczenia. (Może być wykonany 8 godzin wcześniej. Ostudzić, następnie przykryć folią i schłodzić. Rewarm, pokryte, w piekarniku 177° do gorąca, o 7 protokół.)
Podziel johnnycakes między 8 talerzy. Top johnnycakes z mieszaniną krabów.