Jogurt Mrożony Truskawkowy
Truskawkowy mrożony jogurt może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisem na deser. Na 6,22 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 466 kalorii, 12g białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. 155 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Jeśli masz fasolę waniliową, skórkę z cytryny, pełnotłusty jogurt grecki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 29 godzin i 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 64%, co jest dobre. Podobne przepisy to Jogurt mrożony truskawkowy (z jogurtem greckim), Jogurt Mrożony Truskawkowy, oraz Jogurt Mrożony Truskawkowy.
Instrukcje
Pełne 24 godziny przed wykonaniem mrożonego jogurtu umieść wkład do lodów w zamrażarce.
Do miski dodaj truskawki, cukier, skórkę z cytryny, sok z cytryny i rum. Przykryj folią i pozostaw truskawki do maceracji w temperaturze pokojowej przez 1 godzinę.
Dodać truskawki z sokami do robota kuchennego. Pulse jagody, a następnie dodać nasiona wanilii i jogurt. Dalej mieszamy do uzyskania gładkiej konsystencji.
Umieść w lodówce, aby schłodzić na 1 godzinę.
Włącz maszynę do lodów i wlej schłodzoną mieszankę jogurtu. Ubijać, aż mieszanina wygląda sypki jak miękkie podawać, o 12 do 15 protokół.
Umieść w zamrażalniku na kilka godzin, aż będzie wystarczająco twardy, aby zgnieść.