Jim' s 'Painkiller' Hot Sauce
Jim' s 'Painkiller' Hot Sauce to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 SOS. Ten przepis służy 6. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 58 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka marchwi, oliwy z oliwek, czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Gorący Sos Krówkowy, Najlepszy Gorący Sos Krówkowy, oraz Czosnkowo-Achiotowy sfermentowany sos na gorąco.
Instrukcje
Rozgrzać olej w rondlu na średnim ogniu. Wymieszać czosnek, cebula, i marchew. Gotować i mieszać, aż cebula zmięknie i okazało półprzezroczyste i marchew zmięknie, o 5 protokół.
Zmiksować do blendera i dodać paprykę habanero, paprykę jalapeno, pomidory, oregano, natkę pietruszki, sól, pieprz i ocet. Zmiksować na gładką masę i wlać z powrotem do rondla.
Doprowadzić sos na wolnym ogniu na średnim ogniu i gotować 3 do 5 protokół. Odstawić do ostygnięcia; wlać do butelki i przechowywać w lodówce.