Jicama Slaw

Jicama Slaw
Jicama Slaw może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 242 kalorie, 1G białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 36 mówi, że trafiło w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz pod ręką sól, chili w proszku, ogórek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Jicama Slaw, Jicama Slaw, oraz Jicama Slaw.

Instrukcje

1
W małej misce dodaj sok z limonki, płatki chili, ocet ryżowy, cukier i oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia. Doprawić solą i pieprzem i ubijać do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Extra VirginOliwa Z Oliwek Extra Virgin
Ocet RyżowyOcet Ryżowy
Sól I PieprzSól I Pieprz
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
TrzepaczkaTrzepaczka
2
Połączyć jicama, marchew, kapusta i cebula, ogórek, czerwona papryka i kolendra w dużej misce i wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
KolendraKolendra
OgórekOgórek
KapustaKapusta
MarchewMarchew
JicamaJicama
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Dodaj sos do warzyw i odstawić na 15 minut, mieszając 2 lub 3 razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
4
Serw.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia24
Magazyn