Jicama Slaw
Jicama Slaw może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 375 kalorii, 2G białka, oraz 29g tłuszczu. Za $1.45 za porcję, ten przepis okładki 16% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Czwartego Lipca. Mieszanka miodu, oleju canolan, soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 53%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Jicama Slaw, Jicama Slaw, oraz Jicama Slaw dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Umieść jicamę, kapustę i marchewkę w dużej misce.
Wymieszaj sok z limonki, ocet, proszek ancho, miód i olej w średniej misce i dopraw solą i pieprzem.
Wlej mieszankę limonki na mieszankę jicama i wymieszaj, aby dobrze się pokryła. Złóż kolendrę.
Pozostaw w temperaturze pokojowej na 15 minut przed podaniem.