Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Jicama-Sałatka cytrusowa. Jedna porcja zawiera 160 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz olej roślinny, sok jabłkowy, miód i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Jicama-Sałatka Cytrusowa, Jicama-sałatka cytrusowa, oraz Jicama, Sałatka z cytrusów i rukoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W szczelnie przykrytym pojemniku wstrząsnąć olejem, winem,miodem i sokiem pomarańczowym, aż do dobrze wymieszanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Gruby Czerwony Cukier
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
2
Na poszczególnych talerzach sałatkowych ułóż pomarańcze, grejpfruty i jicamę (lub wymieszaj w dużej misce).