Jicama-Cilantro Coleslaw może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole przepis danie side. Ten przepis służy 12. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis ma 173 kalorie, 2G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 minut. Udaj się do sklepu i odbierz mielony kminek, kapustę, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 40%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Tacos rybne z jicama-kolendra Coleslaw, Dip Jicaman i kolendra, oraz Salsa żurawinowa, Jicama i kolendra.
Instrukcje
1
Wrzucić pierwsze 4 składniki w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Odstawić, pokryte, 30 minut.
3
Zetrzyj skórkę z limonki i wyciśnij sok do miary 3 łyżki. Wymieszać razem skórkę, sok, kminek, cayenne i majonez w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Dodać do mieszanki kapusty i dobrze wrzucić. Wrzuć kolendrę.