Jeżyny Sernik Bites

Jeżyny Sernik Bites
Ten przepis służy 36. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 147 kalorii. Jeśli 37 centów za porcję spada twój budżet, jeżyny Sernik Bites może być super Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 35 minut. Udaj się do sklepu i odebrać serek, jajka, cukier, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Sernik Jeżyn Z Białą Czekoladą Z Sosem Jeżyn, Blackberry Brie Bites, oraz Key Lime And Blackberry Bites With A Graham Cracker Crust dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°. linia 9-calowy kwadratowy patelni z folią, pozostawiając 1 cal folii zwisające na 2 przeciwległych stronach patelni; folię spryskać sprayem do gotowania. W robocie kuchennym umieść krakersy, migdały i 1/4 szklanki cukru. Przykryć; przetworzyć do drobno zmielonego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
KrakersyKrakersy
MigdałyMigdały
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
Dodać roztopione masło. Okładka; proces aż mieszanina wygląda jak mokry piasek. Naciśnij w dolnej części patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Piec 10 do 12 minut lub do złotego koloru. Super. Tymczasem, w dużej misce, beat twarogu, Pozostałe 1 szklanka cukru, mąki i wanilii z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż gładka. Na małej prędkości, beat w jajkach, jeden po drugim, tylko do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
WaniliaWanilia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
PiekarnikPiekarnik
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Zalać skórką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
5
Łyżka małych dollops dżemu nad nadzieniem; zawirować nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
DżemDżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
6
Piec 35 do 40 minut lub do zestawu. Schłodzić w patelni na stojaku chłodzącym 1 godzinę. Przykryć; przechowywać w lodówce 2 godziny. Użyj folii, aby podnieść z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
7
Pokrój na 6 rzędów po 6 rzędów. Do każdego kęsa sernika doprawić 1 liściem jeżyny i mięty. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
JeżynyJeżyny
MiętaMięta
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 35 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia0
Magazyn