Jeżyna-Gruszka Brukowiec
Jeżyna-Gruszka brukowiec może być tylko deser szukasz. Na 1,29 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 414 kalorii. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Udaj się do sklepu i odebrać cukier, masło, proszek do pieczenia, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Cobbler Blackberry, Cobbler Blackberry, oraz Cobbler Blackberry dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. masło 2 1/2-quart pieczenia naczynia z 2-calowe-wysokie boki. Delikatnie wrzucić jagody, gruszki, 2/3 szklanki cukru, wino, skórki i 1/2 łyżeczki cynamonu w średniej misce.
Mąkę, proszek do pieczenia, sól i pozostałe 3/4 szklanki cukru ubić w innej średniej misce.
Dodaj mleko, roztopione masło i ekstrakt z migdałów; ubijaj do wymieszania.
Rozłóż ciasto w przygotowanym naczyniu.
Umieścić mieszankę jagodowo-gruszkową na cieście (nie mieszać).
Posypać dodatkowym cynamonem.
Piec cobbler aż skorupa jest ustawiona w centrum i brązowy na brzegach, o 1 godzinę. Fajne 30 minut. Posypać cukrem pudrem; w razie potrzeby podawać na ciepło z lodami.
Dlaczego nie mieszać owoców do ciasta? Pozostawione bez zakłóceń, ciasto nadmuchuje się wokół owoców podczas pieczenia, tworząc chrupiącą krawędź.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Riesling, wino musujące i Zinfandel są doskonałym wyborem na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Kuźnia Piwnice Classique Riesling z 4 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.
![Kuźnia Piwnic Classique Riesling]()
Kuźnia Piwnic Classique Riesling
#31 Wine Spectator Top 100 2017 Najważniejsze wino Forge Cellars ma na celu ujawnienie prawdziwej natury rocznika i zbadanie terroir east SenecaLake. Fermentacja odbywa się z rodzimych drożdży w neutralnych francuskich barriques (65%), a pozostałe w stali nierdzewnej. Przy takim poziomie dojrzałości fermentacja trwała do późnej wiosny, aby zakończyć suszenie kości.Pigwa, cytryna, koper włoski i slatemingle z marcepanem i białą czekoladą, wsparte precyzyjną kwasowością.