Jeweled Fruitcake
Jeweled Fruitcake może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 32 porcje z 139 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz połówki moreli, daktyle, wiśnię maraschino i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Jest idealny do Boże Narodzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 26 godzin. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 27%. Podobne przepisy to Jeweled Fruitcake, Jeweled Fruitcake, oraz Biały owocnik: lekki owocnik Nanna Jepson.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 149°. Linia Bochenek pan, 9x5x3 lub 8 1/2x4 1/2x2 1/2 cala, z folią aluminiową; folia tłuszczowa.
Wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem syurp kukurydziany.
Piec około 1 godziny 45 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. W razie potrzeby przykryć folią aluminiową na ostatnie 30 minut pieczenia, aby zapobiec nadmiernemu brązowieniu.
Wyjąć ciasto owocowe z patelni (folią) do stojaka na druty. Aby uzyskać błyszczący wierzch, natychmiast posmaruj syropem kukurydzianym. Całkowicie schłodzić przed cięciem, około 24 godzin. Owinąć szczelnie i przechowywać w lodówce nie dłużej niż 2 miesiące.