Jessica ' s Steak Oscar
Jessica ' s Steak Oscar może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru dań głównych. Ten bezglutenowy przepis służy 2 i kosztuje 11,13 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 68g białka, 63g tłuszczu i w sumie 946 kalorii. 48 osób było pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz mieszankę sosu bearnaise, sól i mielony pieprz, Krab i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 40 minut. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 94%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Stek Oscar, Stek Oscar, oraz Stek Oscar (Dla 2).
Instrukcje
Rozgrzej brojlery piekarnika i ustaw ruszt piekarnika około 6 cali od źródła ciepła.
Posyp filety solą i pieprzem.
W małym rondelku na małym ogniu rozpuść 1/4 szklanki masła; delikatnie wymieszaj mięso kraba i gotuj na wolnym ogniu podczas pieczenia filetów.
Podsmaż filety, aż osiągną pożądany etap wysmażenia; dla średnich (lekko różowych w środku), podsmaż 10 do 12 minut po pierwszej stronie i 6 minut po drugiej stronie. Odłóż filety na bok, aby odpocząć.
Umieść wkładkę do gotowania na parze na patelni i napełnij wodą tuż pod dnem parowca. Przykryj i zagotuj wodę na dużym ogniu.
Dodaj szparagi, Odzyskaj i gotuj na parze, aż będą miękkie, 2 do 6 minut w zależności od grubości.
Wymieszaj sos Bearnaise z mlekiem w rondlu.
Dodaj 1/2 szklanki masła i zagotuj sos na średnim ogniu, ciągle ubijając; zmniejszyć ogień do wrzenia i ubijać, aż sos zgęstnieje, około 1 minuty.
Aby złożyć, posyp każdy pieczony filet mięsem kraba, a następnie połową szparagów; łyżka SOS Bearnaise do smaku na szparagach.
Polecane wino: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon
Pinot Noir, Merlot i Cabernet Sauvignon to świetny wybór na stek. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, chudsze steki dobrze komponują się z jasnymi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki radzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Kolekcja diamentów Francisa Forda Coppoli Monterey Pinot Noir z oceną 4,1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
![Francis Ford Coppola Diamond Collection Monterey Pinot Noir]()
Francis Ford Coppola Diamond Collection Monterey Pinot Noir
Srebrna Etykieta Pinot Noir ma jasny rubinowy kolor i ujawnia kuszące perfumy z czerwonych śliwek, kwiatów i słodkich przypraw. Obfite smaki czarnej wiśni, ciemnej porzeczki i truskawki wypełniają pluszowe podniebienie, a nuty drzewa sandałowego przechodzą w miękkie, eleganckie wykończenie.