Przepis Jesień Sukkotash jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników Południowej żywności. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 133 kalorie, 6G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz szalotkę, ziarna kukurydzy, bekon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Jesienny Sukkotasz z kaszą Gruyère, Sukkotasz, oraz Sukkotasz.
Instrukcje
1
Ciepła ciężka duża patelnia na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Dodać boczek i podsmażyć, aż tłuszcz zacznie się renderować, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek
3
Dodaj szalotka i sauté, aż boczek i szalotka zacząć brązowy, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka
Boczek
4
Dodaj edamame, kukurydza, i 1/4 szklanki wody i gotować, aż warzywa będą miękkie, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Mrożone Edamame (ze Strąków)
Woda
Kukurydza
5
Przełożyć do miski i posypać natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-nać
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Południe w menu? Spróbuj sparować z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Selbach Oster Mosel Riesling Kabinett z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.