Jesienny Gulasz Wołowy

Jesienny Gulasz Wołowy
Jesienny gulasz wołowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 38g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 534 kalorie. Na 1,69 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz nasiona selera, masło, marchew i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Jesienny Gulasz Wołowy, Jesienny gulasz wołowy Rachael Ray z jabłkiem, cebulą i pieczonym czosnkiem, oraz Jesienny Gulasz.

Instrukcje

1
Ziemniaki, marchew i cebulę ułożyć na 5-cio centymetrowym patelni. powolna kuchenka. Na dużej patelni, brązowa wołowina na maśle.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
MarchewMarchew
MasłoMasło
CebulaCebula
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
PatelniaPatelnia
2
Przełożyć wołowinę do powolnej kuchenki łyżką szczelinową.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
WolnowarWolnowar
3
Wymieszać mąkę do kapiących patelni, aż do wymieszania; gotować i mieszać, aż zbrązowieje. Stopniowo dodawać wodę. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodać sól, natkę pietruszki, nasiona selera, tymianek i pieprz; polać wołowiną. Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 8-9 godzin lub aż mięso i warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona SeleraNasiona Selera
WarzywaWarzywa
Pietruszka-naćPietruszka-nać
PieprzPieprz
TymianekTymianek
WołowinaWołowina
MięsoMięso
SólSól
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia34
Magazyn