Jesienne Ciasteczka Klonowe
Autumn Maple Cutout Cookies to Wegetariańskie deser. Ten przepis sprawia, że 48 porcji z 53 kalorie, 1G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać smak klonu, cukier granulowany, białka jaj i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Przyprawione Jesienne Ciasteczka Wycinane Z Liści, Jesienne Ciasteczka Z Cukru Klonowego, oraz Cutout Sugar Cookies dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło rozpuścić w małym rondlu na małym ogniu. Gotuj, aż mleko przestanie pękać i zmieni kolor na bursztynowy (około 5 minut), mieszając od czasu do czasu.
Przenieść mieszaninę masła do małej miski, skrobanie patelni zawierać stałych mleka. Przykryć i ostudzić mieszaninę masła w lodówce przez 20 minut lub do miękkości i zatkania, ale nie twarde.
Lekko łyżkę mąki do suchych miarek i wyrównać nożem.
Mąkę i kolejne 5 składników (przez gałkę muszkatołową) wymieszać w misce, mieszając trzepaczką.
Połączyć schłodzoną mieszaninę masła i cukru granulowanego w dużej misce; ubić mikserem na średniej prędkości, aż dobrze wymieszane (o 3 protokół).
Dodaj syrop, aromat, i 1 białko jaja do mieszaniny masła; beat z niską prędkością 2 minut lub aż dobrze wymieszane.
Dodać mieszaninę mąki do mieszaniny masła; ubić na małej prędkości, aż do wymieszania. Podziel ciasto na pół. Uformuj każdą porcję w kulkę; owiń w folię. Chill 1 godzinę lub do firmy.
Umieść orzechy włoskie i cukier turbinado w robocie kuchennym; pulsuj 15 razy lub aż mieszanina zostanie grubo zmielona.
Pozostałe 1 białko umieścić w innej misce, wymieszać trzepaczką.
Pracując z jedną porcją ciasta na raz (zachowaj pozostałe ciasto schłodzone do czasu użycia), rozwałkuj ciasto na grubość 1/8 cala na mące i pokrój za pomocą okrągłego lub ozdobnego frezu 2 1/2 cala.
Ułożyć 24 ciasteczka, równomiernie rozmieszczone, na blasze pokrytej sprayem do gotowania. Delikatnie posmaruj wierzchy ciastek białkiem jajka; posyp równomiernie połową mieszanki orzecha włoskiego.
Piec w 350 przez 12 minut lub do bladobrązowego.
Wyjąć ciasteczka z patelni; całkowicie schłodzić na stojakach z drutu. Powtórz procedurę z pozostałym ciastem, białkiem jaja i mieszaniną orzecha włoskiego.