Przepis Jesienna zupa jarzynowa z serowymi grzankami można zrobić w około 35 minut. Na 1,58 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 452 kalorie. 208 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Ten przepis z BBC Good Food wymaga, g puszki pomidora, cukru i ziemniaków. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Z łyżeczką wynik 99% to danie jest super. Podobne przepisy to Gruba zupa z warzyw korzeniowych z serowymi grzankami pesto, Rustykalna zupa pomidorowa z serowymi grzankami, oraz Jesienna Zupa Jarzynowa.
Instrukcje
1
Włożyć warzywa do dużego rondla z czosnkiem, rozmarynem, bulionem i cukrem. Dobrze przyprawić, wymieszać, przyprawić na wolnym ogniu i przykryć. Gotować delikatnie przez 15 minut lub aż warzywa będą po prostu miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Czosnek Goya®
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
2
Rozgrzej grill do wysokiej temperatury. Pomidory zmiksować w robocie kuchennym lub blenderze, aż będą gładkie, następnie przełożyć do warzyw z ciecierzycą i natką pietruszki. Delikatnie podgrzać, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
3
Do tostów: obie strony chleba natrzeć czosnkiem. Grillować z jednej strony na złoty kolor, obrócić chleb, przykryć edamem i grillować, aż zacznie bulgotać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Ser Edam
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Podawać od razu z gorącą zupą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)