Jesienna pieczeń z figami

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Fall Pot Roast z figami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 46g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 570 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 3,74 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka szalotki, pieprz, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 40 minut. Ten przepis jest lubiany przez 16 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Powolna Kuchenka Balsamiczna Pieczeń Garnkowa, Pieczone figi z gorgonzolą, oraz Pieczeń Wieprzowa Faszerowana Figami dla podobnych receptur.
Instrukcje
W holenderskim piekarniku 6-quart rozgrzać olej na średnim ogniu. Czosnek i szalotki gotować w oleju 3 do 4 minut lub aż rumiane.
Wyjąć z patelni łyżką szczelinową, zastrzegając olej na patelni.
W małej misce wymieszaj rozmaryn, sól, pieprz i cukier. Rub mieszaninę ze wszystkich stron pieczeni. Smażyć na oleju, aż zbrązowieje ze wszystkich stron.
Dodać bulion i 1 szklankę wody. Czosnek i szalotki rozrzucić wokół pieczeń. Przykryć szczelnie; gotować na średnim ogniu 1 godzinę. Obróć pieczeń nad; gotować 1 godzinę. Włączyć pieczeń ponownie; gotować pokryte 1 godzinę dłużej lub aż mięso będzie miękkie, dodając squash i figi i obracając pieczeń w ciągu ostatnich 30 minut.
Wyjąć pieczeń, owoce i warzywa na talerz. Odtłuszczone tłuszcze z bulionu, w razie potrzeby.
Podgrzać bulion do wrzenia; gotować 5 minut. Wymieszać w porcie; gotować 5 minut. Pozostałą 1/2 szklanki wody i mąki wstrząsnąć w szczelnie przykrytym pojemniku; stopniowo mieszać do sosu.
Podgrzać do wrzenia, stale mieszając. Zagotować i wymieszać 1 minutę.
SOS podawać z pieczeniem w garnku.