Jesienna pieczeń z figami

Jesienna pieczeń z figami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Fall Pot Roast z figami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 46g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 570 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 3,74 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka szalotki, pieprz, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 40 minut. Ten przepis jest lubiany przez 16 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Powolna Kuchenka Balsamiczna Pieczeń Garnkowa, Pieczone figi z gorgonzolą, oraz Pieczeń Wieprzowa Faszerowana Figami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W holenderskim piekarniku 6-quart rozgrzać olej na średnim ogniu. Czosnek i szalotki gotować w oleju 3 do 4 minut lub aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno, Pokrojona W Cienkie PlasterkiPapryczka Jalapeno, Pokrojona W Cienkie Plasterki
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Olej Arachidowy, Z Pestek Winogron Lub Inny Olej RoślinnyOlej Arachidowy, Z Pestek Winogron Lub Inny Olej Roślinny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2
Wyjąć z patelni łyżką szczelinową, zastrzegając olej na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Arachidowy, Z Pestek Winogron Lub Inny Olej RoślinnyOlej Arachidowy, Z Pestek Winogron Lub Inny Olej Roślinny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
3
W małej misce wymieszaj rozmaryn, sól, pieprz i cukier. Rub mieszaninę ze wszystkich stron pieczeni. Smażyć na oleju, aż zbrązowieje ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
(może Zastąpić Fontinę Lub Montasio)(może Zastąpić Fontinę Lub Montasio)
Olej Arachidowy, Z Pestek Winogron Lub Inny Olej RoślinnyOlej Arachidowy, Z Pestek Winogron Lub Inny Olej Roślinny
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino RyżoweShaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
4
Dodać bulion i 1 szklankę wody. Czosnek i szalotki rozrzucić wokół pieczeń. Przykryć szczelnie; gotować na średnim ogniu 1 godzinę. Obróć pieczeń nad; gotować 1 godzinę. Włączyć pieczeń ponownie; gotować pokryte 1 godzinę dłużej lub aż mięso będzie miękkie, dodając squash i figi i obracając pieczeń w ciągu ostatnich 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno, Pokrojona W Cienkie PlasterkiPapryczka Jalapeno, Pokrojona W Cienkie Plasterki
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
3 Ząbki Czosnku, 2 Rozgniecione, 1 Odłożony W Całości3 Ząbki Czosnku, 2 Rozgniecione, 1 Odłożony W Całości
1 (8-uncjowy) Słoik Miodu1 (8-uncjowy) Słoik Miodu
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
5
Wyjąć pieczeń, owoce i warzywa na talerz. Odtłuszczone tłuszcze z bulionu, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytryny (1 Pokrojona W Bardzo Cienkie Plasterki, Druga W ćwiartki)Cytryny (1 Pokrojona W Bardzo Cienkie Plasterki, Druga W ćwiartki)
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Brzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W PlastryBrzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W Plastry
6
Podgrzać bulion do wrzenia; gotować 5 minut. Wymieszać w porcie; gotować 5 minut. Pozostałą 1/2 szklanki wody i mąki wstrząsnąć w szczelnie przykrytym pojemniku; stopniowo mieszać do sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Owies (szybki Lub Zwykły)Owies (szybki Lub Zwykły)
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
3 Ząbki Czosnku, 2 Rozgniecione, 1 Odłożony W Całości3 Ząbki Czosnku, 2 Rozgniecione, 1 Odłożony W Całości
PortPort
7
Podgrzać do wrzenia, stale mieszając. Zagotować i wymieszać 1 minutę.
8
SOS podawać z pieczeniem w garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1,5 Kg Języka Pisanego1,5 Kg Języka Pisanego
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Małe Pory Pokrojone Na Kawałki O Długości 1/2 Cala2 Małe Pory Pokrojone Na Kawałki O Długości 1/2 Cala
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia35
Magazyn