Jesienna Pieczeń Wieprzowa
Jesienna pieczeń wieprzowa to bez glutenu i bez nabiału przepis z 6 porcjami. Na 2,75 zł za porcję, ten przepis okładki 29% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. To danie główne ma 419 kalorii, 44g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. 256 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Jeśli masz czosnek w proszku, sól i pieprz, Wino i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Babeczki brązowo-cukrowe z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Z łyżką wynik 96% to danie jest niesamowite. Podobne przepisy są Jesienna Pieczeń Wieprzowa Z Jabłkami, Rosemary-Dijon pieczona wieprzowina z jesiennym kompotem owocowym, oraz Jesienna Pieczeń Doniczkowa.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Polędwicę wieprzową doprawić czosnkiem w proszku, solą i pieprzem.
Rozgrzej oliwę z oliwek w dużej patelni lub piekarniku holenderskim na średnim ogniu. Schab schabowy ze wszystkich stron ugotować na rozgrzanym oleju, łącznie około 10 minut.
Schab wyjąć z patelni i odstawić.
Wlać białe wino i doprowadzić do duszenia, mieszając, aby rozpuścić karmelizowane kawałki na patelni.
Rozprowadź dynię i cebulę na patelni i umieść rumiany schab na górze, aby działały jako stojak do pieczenia. Wymieszaj razem mus jabłkowy, musztardę, sos sojowy, cukier i cynamon.
Polać schabem, a następnie przykryć patelnię pokrywką lub podwójną warstwą folii aluminiowej.
Piecz schab w nagrzanym piekarniku, aż osiągnie wewnętrzną temperaturę 145 Stopni F (63 stopnie C), około 1 godziny. Odstawić na 10 minut przed podaniem