Fall Fruit Crumble może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 582 kalorie, 5G białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na $1.5 za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Mieszanka brązowego cukru, staromodny owies, skrobia kukurydziana i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Deser z kruszonką figową (przepis na kruszonkę owocową), Jesienny Dip Owocowy, oraz Jesienna Sałatka Owocowa.
Dodać masło; zmiksować opuszkami palców, aż utworzą się małe wilgotne grudki. Wrzucić owies i migdały. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Crostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Filiżanki Wielkości Przekąski, Brzoskwinie
3
Rozgrzej piekarnik do 191°. wyłóż blachę do pieczenia folią. Mgiełka 2-ćwiartkowe naczynie do pieczenia w sprayu do gotowania. Na średniej, ciężkiej patelni na średnim ogniu wymieszaj świeżą żurawinę, cukier, skórkę i sok, aż cukier się rozpuści. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)