Jesienna Francuska Zupa Cebulowa

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich,więc spróbuj francuskiej zupy cebulowej. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.66 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 345 kalorii, 6G białka, oraz 25 g tłuszczu na porcję. Dobrze sprawdza się jako niedroga zupa. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 godzin i 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest idealny do Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz jabłecznik, cebulę, chleb i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Le Cafe Ile St. Louis zupa cebulowa Gratinee – to nowe podejście do klasycznej francuskiej zupy cebulowej, Francuska zupa cebulowa zapiekana Francuska Pizza chlebowa i sałatka z Dijon Vinaigrette, oraz Crockpot francuska zupa cebulowa z serowym tostem francuskim dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ustaw powolną kuchenkę na niskim poziomie i włóż połowę masła do stopienia.
Dodać cebulę i jabłka; przykryć i gotować na niskim przez 6 do 8 godzin.
Po zakończeniu gotowania jabłka i cebula są miękkie, wlać brandy, rosół z kurczaka i cydr jabłkowy. Ustaw powolną kuchenkę na wysoką i gotuj przez 1 do 2 godzin, aż gotujesz na wolnym ogniu.
Rozgrzej brojlery w piekarniku.
Wymieszać cynamon, cukier i pozostałe masło.
Rozłóż na jednej stronie każdej kromki chleba.
Umieść chleb cynamon boku na blasze do pieczenia, i dusić aż tosty, o 3 protokół.
Wyjmij z piekarnika, Odwróć plastry, aby cynamon był na dnie.
Posypać ser Gouda na górze i wrócić do brojlerów, aż ser się stopi.
Zupa z kadzi do miski i top z plasterkami tostów, strona ser do serwowania.