Jen ' s Heavenly Egg Salad
Niebiańska sałatka jajeczna Jen wymaga mniej więcej 21 minut od początku do końca. Na 51 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, cały 30 i wegetariański przepis ma 194 kalorie, 9g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 640 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Jeśli masz musztardę dijon, majonez, zieloną cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka lita wynik 42%. Spróbuj Zdrowa Kanapka Z Sałatką Jajeczną, Deviled Egg Makaron Sałatka, oraz Awokado Sałatka Jajeczna Kanapki Z Herbatą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić jajko w rondlu i przykryć zimną wodą. Doprowadzić wodę do wrzenia i natychmiast usunąć z ognia. Przykryć i odstawić jajka w gorącej wodzie na 10 do 12 minut.
Wyjąć z gorącej wody, ostudzić i obrać. Aby szybciej schłodzić, przed obieraniem umieść jajka w lodowej kąpieli.
W średniej misce wymieszaj majonez, musztardę Dijon, żółtą musztardę, sok z cytryny i zieloną cebulę. Jajka posiekać na duże kawałki i delikatnie wymieszać z dressingiem. Doprawić solą i pieprzem.