Jedz za osiem dolców: krótkie żeberka Provencal może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 868 kalorii, 28g białka, oraz 70 g tłuszczu na porcję. Na 4,66 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. 43 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, bulion wołowy, Wino i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Duszone niezbyt krótkie żeberka z Hominowym gulaszem z nowej Turni na południu, Żeberka Krótkie, oraz BBQ krótkie żeberka dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej do 149°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Rozgrzać oliwę z oliwek w średnim holenderskim piekarniku lub rondlu o grubym dnie na dużym ogniu. Brązowe krótkie żeberka ze wszystkich stron, około 2 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
Wyjąć na talerz.
4
Zmniejszyć ciepło do średniego.
5
Dodać cebulę i marchew. Sauté do miękkości, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
6
Dodać czosnek i gotować, aż pachnące, o 2 protokół. Wymieszaj zioła, czerwone wino, wywar, pomidory, sól i liść laurowy i przywróć ciepło do wysokiej temperatury. Doprowadzić do duszenia, przykryć, i piec w piekarniku o 2 1/2 godziny, aż bardzo miękkie, obracając krótkie żeberka w połowie gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Słonina Wieprzowa
Sproszkowane Nasiona Lubczyku
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sól Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Wyjąć garnek z piekarnika i odcedzić nadmiar tłuszczu z powierzchni. Ostrożnie usuń krótkie żebra na talerz. Wyrzucić liść laurowy i doprowadzić sos do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejsz, aż ciecze zgęstnieją i zmniejsz o jedną trzecią, około 8 minut. Rozgrzać, wymieszać z oliwkami i posmakować do przypraw. Powrót żeberka do garnka i ciepła przez. Aby służyć, podzielić krótkie żeberka między dwoma talerzami, sosem chochli nad wierzchem, udekorować natką pietruszki (jeśli używasz) i podawać z chrupiącym francuskim chlebem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Francuski
Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Żeberka wołowe bardzo dobrze komponują się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. Wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze kawałki wołowiny dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwieniami, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze kawałki mogą poradzić sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jedno wino można spróbować Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 35 dolarów.