Jeden Garnek Fasoli Pinto
Jeden garnek fasoli Pinto wymaga mniej więcej 4 godziny i 15 minut od początku do końca. Ten przepis służy 16 i kosztuje 73 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 253 kalorie, 16G białka, oraz 4G tłuszczu. Sprawdza się jako tanie danie główne. Mieszanka płatków pieprzu, fasola pinto, czosnek, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Ten przepis jest lubiany przez 48 smakoszy i kucharzy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 95%, co jest spektakularne. Podobne przepisy to Best Darn Pot Of Beans EVER-Homestyle Pinto Beans W / A opcja szybkowaru, Fasola Pinto, oraz Serowe Fasolki Pinto.
Instrukcje
Połącz wodę, skondensowany bulion z kurczaka, fasolę, czosnek, cebulę i zmiażdżone płatki czerwonej papryki w dużym rondlu; doprawić do smaku solą i pieprzem. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu; przykryć. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż fasola będzie miękka, około 3 i 1/2 godziny. Może być konieczne dodanie dodatkowej wody, aby utrzymać fasolę przed wysuszeniem.
Ugotowaną fasolę rozgnieść maserem ziemniaczanym do pożądanej konsystencji. Przed podaniem wymieszać mozzarellę i pico de gallo.