Jasnozielone Serduszka Bezowe Z Pastelowymi Sorbetami
Jasnozielone serca bezowe z pastelowymi Sorbetami mogą być tylko dodatkiem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 129 kalorii, 2G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz krem z kamienia nazębnego, sól, cukier, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Pastelowe Marmurkowe Serca, Serduszka Bezowe, oraz Mus truskawkowy z sercami Bezowymi.
Instrukcje
W dużej misce wymieszać białka (w temperaturze pokojowej), ocet, śmietanę z kamienia nazębnego i sól; ubijać do spienienia. Stopniowo dodawać cukier, 1 łyżkę na raz, ubijając, aż utworzą się sztywne szczyty. Odcień bezy do pożądanego pastelowego odcienia zieleni.
Łyżkę bezy o 1/2 szklanki na nasmarowany, nieszkliwiony brązowy papier. Użyj tylnej części łyżki, aby uformować bezę w 4-calowe serca. Uformuj każde serce w skorupę(boki powinny mieć wysokość około 1 cala).
Piec w temperaturze 250 przez 1 godzinę. Ochłodzić z dala od przeciągów. Łyżka sorbetu do muszli serca i podawać natychmiast.