Jarmuż Cezar z ogórkami i porami
Need a bezglutenowa i pescatariańska przystawka? Kale Caesar z ogórkami i pora może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.49 za porcję. Jedna porcja zawiera 424 kalorie, 7G białka, oraz 40 g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka soku z cytryny, pora, jarmuż i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Z łyżeczką wynik 64%, to danie jest solidne. Spróbuj Sałatka Kale Caesar + Cezar Vinaigrette, Posiekana Sałatka z kapusty z jabłkami, ogórkami i szynką, oraz Colcannon Z Porami I Kapustą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu. Wrzucić jarmuż na patelni; gotować i mieszać, aż zmniejszy się o około jedną czwartą, 1 do 2 protokół.
Kapustę wyjąć do miski; przechowywać w lodówce przez 1 godzinę.
Beat majonez, oliwa z oliwek, musztarda, parmezan, sok z cytryny, czosnek, sos Worcestershire, i pasta anchois razem w misce, aż otrzymasz gładki sos sałatkowy; przechowywać w lodówce przez 1 godzinę.
Wrzucić jarmuż, ogórek i pory razem w dużej misce.
Mżawka dressing nad sałatką; wrzucić. Doprawić czarnym pieprzem.