Jarmuż Garlicki

Jarmuż Garlicki
Need a bezglutenowe, całe 30, i wegańskie przystawki? Jarmuż Garlicky może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 235 kalorii. Ten przepis służy 2. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 5 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, jarmuż, olej, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Jarmuż Garlicki, Jarmuż Garlicki, oraz Garlicky Kale Crostini.

Instrukcje

1
Opłucz jarmuż, usuń łodygi i rozdrzyj na średniej wielkości kawałki. Osusz jarmuż (to ważne). W dużym woku lub głębokiej patelni podgrzej połowę oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
JarmużJarmuż
Olej Arachidowy, Z Pestek Winogron Lub Inny Olej RoślinnyOlej Arachidowy, Z Pestek Winogron Lub Inny Olej Roślinny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
2
Dodać jarmuż, trochę na raz, mieszając, jak więdnie. Jeśli spróbujesz dorzucić mokrą kapustę, rozpryskuje się wszędzie!Gdy kapusta zwiędnie, dodaj trochę soli, przykryj i gotuj przez 5-7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
JarmużJarmuż
(może Zastąpić Fontinę Lub Montasio)(może Zastąpić Fontinę Lub Montasio)
3
Kapustę wyjąć z patelni i umieścić w przykrytym naczyniu, aby się ogrzała.
Składniki, których będziesz potrzebować
JarmużJarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
4
Dodać drugą połowę oleju, a następnie wrzucić czosnek i płatki czerwonej papryki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Olej Arachidowy, Z Pestek Winogron Lub Inny Olej RoślinnyOlej Arachidowy, Z Pestek Winogron Lub Inny Olej Roślinny
5
Saute na minutę lub dwie i wlać gotowanego czosnku i pozostałego oleju ogrzanego na jarmużu. Wrzucić do herbu i dodać plusk lub dwa czerwonego octu winnego. Ciesz się natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
JarmużJarmuż
Olej Arachidowy, Z Pestek Winogron Lub Inny Olej RoślinnyOlej Arachidowy, Z Pestek Winogron Lub Inny Olej Roślinny
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia29
Magazyn