Japoński Sos Sałatkowy
Japoński sos sałatkowy to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 216 kalorii, 1G białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis służy 5 i kosztuje 32 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 20 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, sok z limonki, ketchup i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów japońskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Japoński Marchew Imbir Sałatka Dressing Japoński Marchew Imbir Sałatka Dressing (Power Foods), Wafu Dressing (Japoński Sos Sałatkowy), oraz Japoński Sos Sałatkowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pulse imbir, cebula i seler w robocie kuchennym, aż dokładnie połączone. Zeskrobać boki robota kuchennego za pomocą szpatułki.
Dodaj sos sojowy, sok z limonki, cukier, ketchup i pieprz; proces aż do połączenia, 10 do 20 sekund. Strumień oleju w cienkim strumieniu do mieszaniny z uruchomionym procesorem; proces aż do dobrego wymieszania.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Azjatyckie można połączyć z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować jest Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 24 dolarów.
![Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc]()
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Podobnie jak Transport na wiosenną łąkę, to urocze wino wyświetla kuszące aromaty rumianku, werbeny cytrynowej, tymianku i pikantnych cytrusów. Na długim, orzeźwiającym podniebieniu, doskonała naturalna kwasowość i wilgotna mineralność żwiru wprowadzają piękną energię do wina, przenosząc smaki zielonego jabłka i gruszki Anjou do jasnego, skoncentrowanego wykończenia.