Japońska Okruchowa Wieprzowina Z Sosem Do Maczania

Japońska Okruchowa Wieprzowina Z Sosem Do Maczania
Przepis Japoński Crumbed wieprzowina z sosem zanurzeniowym jest gotowy w około 30 minut i zdecydowanie jest świetnym bezmleczne opcja dla miłośników japońskiej kuchni. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.48 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 42g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 482 kalorie. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać sos pomidorowy, panko, japoński sos worcestershire, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Stek w paski z japońskim sosem do maczania, Tuńczyk Z Sezamem W Sosie Japońskim, oraz Tempura Dipping Sauce (Ten Tsuyu) Z "Japanese Soul Cooking dla podobnych receptur.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia42
Magazyn