Japanese Fusion Guacamole
Need a bezglutenowe, całe 30, i wegańskie przystawki? Japoński guacamole Fusion może być niesamowity przepis, aby spróbować. Na 1,65 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 244 kalorie. Ten przepis służy 3. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sos pieprzowy, sok z limonki, mielony pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 77%. Podobne przepisy to Japanese-New York Fusion Green Tea Chocolate Cheesecake, Grillowany Kurczak Fusion, oraz Napa Fusion Slaw.
Instrukcje
Umieść awokado, sok z limonki, cebulę, pieprz jalapeno, liść shiso, imbir, pasta wasabi, biały pieprz i ostry sos do miski. Mash aż nie ma dużych kawałków awokado pozostają, lub do pożądanej konsystencji. Delikatnie złożyć posiekany pomidor i doprawić do smaku solą i pieprzem przed podaniem.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
![Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir]()
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Delikatny głęboki czerwony kolor. Nos prezentuje skoncentrowane aromaty truskawek i malin. Podniebienie oferuje wyrafinowaną konsystencję i złożone smaki wiśni, malin, lukrecji o zauważalnej strukturze. Czuje się tak bujny, delikatny i delikatny.To bardzo wszechstronne wino dobrze komponuje się z białymi mięsami, takimi jak królik, wieprzowina czy przepiórka, a także z tłustymi rybami i skorupiakami w lekkich i delikatnych preparatach. Również dobrze radzi sobie z daniami azjatyckimi, takimi jak frytki i łagodne Curry.