Jamajski Sos Barbecue

Jamajski Sos Barbecue
Jamajski sos Barbecue może być tylko sosem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 1G białka, 0g tłuszczu i w sumie 55 kalorii. Za 29 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Mieszanka cebuli, octu jabłkowego, keczupu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i bezmleczne dieta. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 20 minut. Jest to bardzo rozsądna cena przepis dla fanów potraw z grilla. Dzień Ojca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 20%. Ten wynik jest raczej zły. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Klasyczne żeberka wieprzowe z grilla z sosem Barbecue z wędzonego boczku, Jamajski Jerked BBQ Sauce, oraz Jamajska Polędwica wieprzowa z sosem Caribe.

Instrukcje

1
W rondelku gotuj boczek na średnim ogniu, aż będzie chrupiący. Odrzuć boczek lub Zachowaj do innego użytku. W kroplach podsmaż cebulę i jalapeno do miękkości. Dodaj pozostałe składniki. Doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Papryczek Jalapeno (około 3 Cali Każda)12 Papryczek Jalapeno (około 3 Cali Każda)
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Zdjąć z ognia; ostudzić. Przechowywać w lodówce.

Składniki

1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiDo podania smażone ostrygi lub pokrojony w kostkę gotowany kurczakDo podania smażone ostrygi lub pokrojony w kostkę gotowany kurczak2(zima)4 funty brunatnych ziemniaków w całości (około 8)4 funty brunatnych ziemniaków w całości (około 8)1Pasek boczku, przekrojony na półPasek boczku, przekrojony na pół1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)mielony świeży tymianekmielony świeży tymianek2(zima)posiekana zielona cebulaposiekana zielona cebula01 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.cynamon mielonycynamon mielony01 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.gałka muszkatołowa mielonagałka muszkatołowa mielona1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)posiekany pieprz jalapenoposiekany pieprz jalapeno2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiPłatki Crispix, rozdrobnionePłatki Crispix, rozdrobnione2(zima)1 szalotka, starta lub posiekana1 szalotka, starta lub posiekana1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki3/4 łyżeczki melasy3/4 łyżeczki melasy1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)gotowa musztardagotowa musztarda1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiposiekana cebulaposiekana cebula11 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.8 (U-12) krewetek8 (U-12) krewetek11 funt cukinii,1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)6 bułek z nasionami sezamu, podzielonych6 bułek z nasionami sezamu, podzielonych1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)Sos WorcestershireSos Worcestershire
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
KuchnieBBQGrill
Rodzaje PotrawSos
Magazyn