Jamaican Jerk Polędwica Wieprzowa
Jamaican Jerk Polędwica wieprzowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 2,03 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 38g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 264 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz mielone ziele angielskie, paprykę habanero, zieloną cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć ziemi ziele angielskie można śledzić to danie główne z Ziele angielskie Angel Food Cakes z twarogiem ananasowym i suszonym w piecu Pi jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Jamaican Jerk Pork, Jamaican Jerk Pulled Pork Tostadas, oraz Jamaican Jerk Pork Roast-Low Carb & Whole 30.
Instrukcje
Umieścić pierwsze 15 składników w blenderze lub robocie kuchennym i proces do gładkiej.
Wieprzowinę kroimy wzdłuż, kroimy na drugą stronę, ale nie na drugą stronę. Otwórz połówki, układając każdą stronę płasko. Pokrój każdą połowę wzdłuż, cięcie na drugą stronę, ale nie przez drugą stronę; otwórz płasko.
Połącz mieszankę wieprzowiny i zielonej cebuli w naczyniu lub dużej plastikowej torbie na suwak. Przykryć lub uszczelnić; marynować w lodówce od 3 do 24 godzin.
Wyjąć wieprzowinę z naczynia lub worka; wyrzucić pozostałą marynatę.
Schab umieścić na ruszcie grillowym pokrytym natryskiem; grillować 8 minut z każdej strony lub aż termometr mięsa zarejestruje 160 (lekko różowy).