Jalapeño Poppers
Jalapeño Poppers może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja zawiera 192 kalorie, 7G białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje 67 centów za porcję. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz grubo cheddar, bułkę tartą, jalapeños i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Jalapeño Poppers, Jalapeño Poppers, oraz Jalapeno Poppers dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wytnij wzdłużną szczelinę od łodygi do dna każdego chile. Zrób poprzeczne nacięcie na końcu trzonu, tworząc T.
Pry wystarczająco otworzyć, aby powstrzymać długie cięcia (odsłonić żebra i nasiona), a następnie devein i nasion za pomocą końcówki noża do parkowania i nożyce kuchenne.
Sery wymieszać razem, ostry sos, 1/4 łyżeczki pieprzu i 3/4 łyżeczki soli.
Napełnij chiles mieszaniną sera, naciskając szwy zamknięte po napełnieniu, tak aby ser został zagęszczony i chile zachowuje swój kształt.
Lekko ubić jajka w małej płytkiej misce. Wymieszać razem bułkę tartą, oregano i 1/4 łyżeczki soli i pieprzu w innej płytkiej misce.
Zanurz chiles w jajku, pozwalając nadmiar kapać, a następnie płaszcz z bułką tartą, przenosząc na powierzchnię roboczą. Powtórz powlekanie jajkiem i okruchami, aby utworzyć drugą warstwę.
Rozgrzać 2 cale oleju do 163° w średnim rondlu. Chiles smażyć w 3 partiach, mieszając od czasu do czasu, aż złoty kolor na całym, 5 do 6 minut na partię.
Przenieś do kilku warstw ręczników papierowych, aby osuszyć. Powrót oleju do 163° między partiami.