Jalapeño Poppers

Jalapeño Poppers
Jalapeño Poppers może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja zawiera 192 kalorie, 7G białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje 67 centów za porcję. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz grubo cheddar, bułkę tartą, jalapeños i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Jalapeño Poppers, Jalapeño Poppers, oraz Jalapeno Poppers dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wytnij wzdłużną szczelinę od łodygi do dna każdego chile. Zrób poprzeczne nacięcie na końcu trzonu, tworząc T.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka ChiliPapryka Chili
2
Pry wystarczająco otworzyć, aby powstrzymać długie cięcia (odsłonić żebra i nasiona), a następnie devein i nasion za pomocą końcówki noża do parkowania i nożyce kuchenne.
Składniki, których będziesz potrzebować
NasionaNasiona
żeberkażeberka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
3
Sery wymieszać razem, ostry sos, 1/4 łyżeczki pieprzu i 3/4 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostry SosOstry Sos
PieprzPieprz
SólSól
4
Napełnij chiles mieszaniną sera, naciskając szwy zamknięte po napełnieniu, tak aby ser został zagęszczony i chile zachowuje swój kształt.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Papryka ChiliPapryka Chili
5
Lekko ubić jajka w małej płytkiej misce. Wymieszać razem bułkę tartą, oregano i 1/4 łyżeczki soli i pieprzu w innej płytkiej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Bułka TartaBułka Tarta
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Zanurz chiles w jajku, pozwalając nadmiar kapać, a następnie płaszcz z bułką tartą, przenosząc na powierzchnię roboczą. Powtórz powlekanie jajkiem i okruchami, aby utworzyć drugą warstwę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
Papryka ChiliPapryka Chili
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
JajkoJajko
7
Rozgrzać 2 cale oleju do 163° w średnim rondlu. Chiles smażyć w 3 partiach, mieszając od czasu do czasu, aż złoty kolor na całym, 5 do 6 minut na partię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka ChiliPapryka Chili
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
8
Przenieś do kilku warstw ręczników papierowych, aby osuszyć. Powrót oleju do 163° między partiami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn