Herbed Basmati Rice
Herbed Basmati Rice to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 195 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Mieszanka masła, liści koperku, szalotki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 19 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Herbed Basmati Rice, Herbed Basmati Rice, oraz Cukinia nadziewana Pinenutami i Herbowanym ryżem Basmati dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz ryż, 1 3/4 szklanki wody, sól i masło w małym rondlu o ciężkim dnie. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu; zmniejszyć ogień do niskiego, wymieszać raz i gotować na wolnym ogniu, przykryte szczelnie, przez 15 minut. (Muszę wyciągnąć garnek w połowie z palnika, aby się nie zagotował.) Wyłączyć ogień i pozostawić ryż do siedzenia przykryte przez 5 minut.
Dodać pietruszkę, koperek, szalotki, i pieprz. Puch widelcem i podawać na ciepło.