Jalapeño-Masło Orzechowo-Musztardowe

Jalapeño-Masło Orzechowo-Musztardowe
Jalapeño-masło Orzechowo-musztardowe może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 41 g tłuszczu, oraz w sumie 367 kalorii. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 10 i kosztuje 66 centów za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka orzechów pekan, musztarda kreolska, papryka jalapeño i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 12%. Podobne przepisy to Kapusta na gorąco w maśle musztardowo-orzechowym, Tajny składnik (musztarda Dijon): Filet Mignon z masłem musztardowym, oraz Jalapeno Cilantro Musztarda Przepis.

Instrukcje

1
Piec pekan w płytkiej patelni na 350, mieszając od czasu do czasu, 5 minut lub do tosty; ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czy Lukier Kokosowo-orzechowyCzy Lukier Kokosowo-orzechowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Wymieszać razem pekan, masło, i następne 4 składniki w dużej misce, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Czy Lukier Kokosowo-orzechowyCzy Lukier Kokosowo-orzechowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Dekorować, w razie potrzeby.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Magazyn