Jalapeño-Masło Orzechowo-Musztardowe
Jalapeño-masło Orzechowo-musztardowe może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 41 g tłuszczu, oraz w sumie 367 kalorii. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 10 i kosztuje 66 centów za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka orzechów pekan, musztarda kreolska, papryka jalapeño i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 12%. Podobne przepisy to Kapusta na gorąco w maśle musztardowo-orzechowym, Tajny składnik (musztarda Dijon): Filet Mignon z masłem musztardowym, oraz Jalapeno Cilantro Musztarda Przepis.
Instrukcje
Piec pekan w płytkiej patelni na 350, mieszając od czasu do czasu, 5 minut lub do tosty; ostudzić.
Wymieszać razem pekan, masło, i następne 4 składniki w dużej misce, aż dobrze wymieszane.
Dekorować, w razie potrzeby.