Jalapeno-Lime Corn on the Cob
Jalapeno-Lime Corn on the Cob to amerykański dodatek. Oglądasz swoją figurę? Ten wegetariański przepis lacto ovo ma 229 kalorii, 4G białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 1,08 USD za porcję. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 911 osób cieszyło się, że wypróbowało ten przepis. Mieszanka chleba, jalapeno, papryki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 32%, co nie jest takie wspaniałe. Jalapeno-Lime Corn on the Cob, Grillowana kukurydza Jalapeño-Limonka w kolbie, oraz Grillowana Kolba kukurydzy z masłem Jalapeño-limonkowym są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
Połącz masło, limonkę, jalapeno, czosnek i paprykę w robocie kuchennym i zmiksuj do uzyskania gładkości.
Umieść na woskowanym papierze lub plastiku i zwiń.
Umieść w zamrażarce, aż będzie gotowa do podania.
Gotuj kukurydzę przez gotowanie, gotowanie na parze lub grillowanie.
Pokrój krążki masła i wetrzyj w kukurydzę, zagnieżdżając masło w kromce chleba, aby nałożyć je na gorącą kukurydzę. Dopraw uszy solą (i walcz o gorący kawałek chleba z masłem!)