Jalapeño Poppers
Jalapeño Poppers może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 292 kalorie. Ten przepis służy 8 i kosztuje 77 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka bułki tartej, mąki, twarogu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Jalapeño Poppers, Jalapeno Poppers, oraz Jalapeño Poppers dla podobnych receptur.
Instrukcje
Cut szczeliny injalapeosdługość za pomocą noża do parowania i usunąć nasiona. Pozostaw łodygi nienaruszone.
W dużej misce, połączyć ser śmietankowy, cheddar i kolendry, i dobrze wymieszać. Stuff jalapeos obficie z mieszanki sera.
Rozgrzać 2 cale oleju na dużej patelni na średnim ogniu, aż osiągnie 191°.
W jednym umieść mąkę, w drugim jajka, a w trzecim bułkę tartą. Pojedynczo, zanurz jalapeos w mące, następnie jajka, pozwalając nadmiar kapać.
Roll każdy jalapeoin bułkę tartą do Płaszcz. (Popperscan być wykonane kilka godzin przed tym punktem. Przykryć i przechowywać w lodówce.)
Smażyć kilka papryczek na raz na gorącym oleju, aż złoty kolor będzie brązowy, 3 do 5 minut.
Osuszyć na ręcznikach papierowych. Powrót oleju do 191° przed rozpoczęciem następnej partii.