Jak zrobić Quiche Lorraine
Jak zrobić Quiche Lorraine może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.71 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 37 g tłuszczu, oraz w sumie 456 kalorii. 8 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Mieszanka boczku, mleka, sera gruyere i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Jak zrobić Quiche Lorraine, Quiche A La Lorraine, oraz Quiche Lorraine dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
Ciasto Roll pie pasujące do 9 calowy talerz pie.
Umieścić dno skorupy w płytce ciasta i schłodzić przez co najmniej 20 minut przed pieczeniem. Ułóż schłodzoną skorupę ciasta folią i wypełnij do połowy góry suszoną fasolą, ryżem lub masami do pieczenia.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 7 minut.
Zdjąć folię i masy i piec do złotego koloru, o 5 protokół.
Zmniejszyć piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Boczek gotować na patelni na średnim ogniu, aż rumiane i gotowane przez, 8 do 10 protokół.
Wyjąć z patelni, aby odsączyć. Blot się trochę oleju z patelni, pozostawiając 1 do 2 łyżeczki.
Dodaj pory, cebulę, sól, pieprz czarny i pieprz cayenne. Gotować i mieszać do miękkości i rumiane, 5 do 7 protokół. Odstawić.
W dużej misce ubić jajka, żółtka, śmietanę i mleko.
Dodać tymianek i wymieszać, aby połączyć.
Posypać 1/3 mieszanki cebulowo-porowej Na spodzie upieczonej Skórki. Wierzch z 1/3 gotowanego boczku i 1/3 sera Gruyere. Chochla w połowie mieszanki jaj.
Posypać 1/3 mieszanki cebulowo-porowej, 1/3 boczku i 1/3 sera.
Wsypujemy pozostałą masę jajeczną i uzupełniamy pozostałą mieszanką cebulowo-porową, bekonem i serem.
Piec wypełnione quiche w nagrzanym piekarniku, aż rumiane i ustawić, ale nie jiggly w centrum, 40 do 45 protokół. Pozostawić do ostygnięcia przed podaniem.