Jak zrobić peklowaną wołowinę i kapustę

Jak zrobić peklowaną wołowinę i kapustę
Jak zrobić peklowaną wołowinę i kapustę wymaga około 4 godziny i 15 minut od początku do końca. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 568 kalorii, 37g białka, oraz 34g tłuszczu na porcję. Za $2.98 za porcję, otrzymujesz danie główne, które serwuje 8. Jeśli masz pod ręką kapustę, mostek peklowanej wołowiny, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim Dzień Świętego Patryka wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Niewiele osób naprawdę lubiło to europejskie danie. Jest dostarczany przez Allrecipes. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia dobry wynik spoonacular 77%. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Jak zrobić peklowaną wołowinę i kapustę, Peklowana wołowina i kapusta, oraz Najlepsza peklowana wołowina i kapusta.

Instrukcje

1
Połącz peklowaną wołowinę i Zawartość opakowania przypraw, wodę, cebulę, marchewkę, seler i sól razem w dużym garnku lub holenderskim piekarniku; zagotuj, usuwając pianę, która wypłynie na powierzchnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Przykryj garnek, zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu, aż mięso będzie prawie miękkie, około 3 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Dodaj ziemniaki i gotuj na wolnym ogniu bez przykrycia, aż ziemniaki będą prawie miękkie, jeszcze około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
4
Umieść kawałki kapusty na wierzchu i wokół mięsa, przykryj garnek i gotuj na wolnym ogniu, aż kapusta będzie miękka, jeszcze 20 do 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Wyjmij mięso na deskę do krojenia i odstaw na 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
6
Pokrój w poprzek ziarna i podawaj w misce; Chochla warzywa i bulion na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia45
Magazyn