Jak zrobić peklowaną wołowinę
Jak zrobić peklowaną wołowinę Hash jest bezglutenowe przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 470 kalorii. Na 3,01 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka zielonej cebuli, ziemniaków, soli i mielonego pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Dobrze sprawdza się jako poranny posiłek. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 64%. Podobne przepisy to Peklowana Wołowina, Peklowana Wołowina Hash-It-Out, oraz Peklowana Wołowina.
Instrukcje
Ziemniaki umieścić w dużym garnku i przykryć osoloną wodą; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie i gotować na wolnym ogniu, aż prawie miękkie, ale nadal firma, o 15 protokół.
Odcedzić i drobno posiekać.
Gotuj wołowinę na dużej żeliwnej lub nieprzywierającej patelni na średnim ogniu, aż tłuszcz zacznie się renderować. Wymieszać zieloną cebulę, sól i pieprz do wołowiny.
Dodać czosnek i masło; gotować i mieszać, aż masło się rozpuści i czosnek będzie pachnący, 1 do 2 minut.
Wymieszaj ziemniaki, salsę i szczyptę soli do mieszanki wołowej. Pat mieszaniny w dół na patelni z łopatką i podzielić mieszankę na 4 sekcje. Gotować, bez mieszania, aż na dnie uformuje się skorupa, około 5 minut. Flip sekcje i gotować, aż ciasto tworzy się na dnie ponownie, o 5 minut więcej. Powtórz proces gotowania i przerzucania, przerzucanie co 5 minut, aż mieszanka pozostanie razem i ma złotą skórkę, 10 do 15 minut.