Jak zrobić kurczaka Yakisoba
Jak zrobić kurczaka Yakisoba wymaga około 35 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1048 kalorii, 47g białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 1,71 zł za porcję, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 423 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni japońskiej. Wiele osób naprawdę lubi to danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz kapustę, sos sojowy, makaron yakisoba i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia doskonała spoonacular ocena 97%. Spróbuj Kurczak Yakisoba, Kurczak Yakisoba, oraz Kurczak Yakisoba dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać 2 łyżki oleju rzepakowego i oleju sezamowego na dużej patelni na średnim ogniu. Gotować i mieszać kurczaka i czosnek w gorącym oleju, aż pachnące, o 1 minutę. Mieszać chile wklej do mieszaniny kurczaka; gotować i mieszać, aż kurczak jest całkowicie rumiane, 3 do 4 protokół.
Dodaj sos sojowy i gotuj na wolnym ogniu przez 2 minuty.
Do miski wlać kurczaka i sos.
Ciepła 1 łyżka oleju rzepakowego na patelni na średnim ogniu; gotować i mieszać kapustę, cebula, marchew, i sól w gorącym oleju, aż kapusta zwiędnie, 3 do 4 protokół.
Mieszamy mieszaninę kurczaka z mieszaniną kapusty.
Dodaj makaron; gotuj i mieszaj, aż makaron będzie gorący, a kurczak nie będzie już różowy w środku, 3 do 4 minut.
Dekoruj marynowanym imbirem.