Jak zrobić gulasz wołowy
Jak zrobić gulasz wołowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 666 kalorii, 58g białka, oraz 43g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 4,13 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 539 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest typowy dla kuchni wschodnioeuropejskiej. Jeśli masz sól, oliwę z oliwek, pieczeń z wołowiny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać nasiona kminku, możesz podążać za tym daniem głównym z Bułeczki Z Kminkiem jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Gulasz Wołowy, Gulasz Wołowy, oraz Gulasz Wołowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wołowinę doprawić solą i czarnym pieprzem.
Rozgrzać olej roślinny na dużej patelni na dużym ogniu; gotować i mieszać wołowinę w gorącym oleju w partiach, aż rumiane ze wszystkich stron, o 5 protokół na partię.
Przenieś do dużej puli zapasów i rezerwy krople na patelni.
Powrót patelni na średnim ogniu; wymieszać cebulę do zastrzeżonych kapieli, skropić oliwą z oliwek nad cebulą, doprawić 1/2 łyżeczki soli i gotować, aż cebula zmięknie, o 5 protokół.
Transfer do garnka z wołowiną.
Połączyć paprykę, kminek, czarny pieprz, majeranek, tymianek, i pieprz cayenne na patelni i tost na średnim ogniu, aż pachnące, o 3 protokół.
Dodać 1 szklankę bulionu z kurczaka i wymieszać; przenieść do mieszaniny wołowiny i cebuli.
Wymieszać 3 szklanki bulionu z kurczaka do mieszanki wołowiny.
Dodaj pastę pomidorową, czosnek, ocet, cukier, 1/2 łyżeczki soli i liść laurowy; umieść garnek na dużym ogniu i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu, aż widelec wkłada łatwo do mięsa, 1 1/2 do 2 godzin.