Jak Zrobić Ciasto Na Ciasto

Jak Zrobić Ciasto Na Ciasto
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur crust, więc dać jak zrobić ciasto ciasto spróbować. Ten przepis służy 20. Na 12 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 138 kalorii, 2G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka octu cydr, sól, woda z lodem, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 11%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Jak zrobić Bourekas z ciasta Filo, Funfetti Cookie Dough Truffles: Posypki Sprawiają, Że Wszystko Jest Bardziej Zabawne, oraz Czekoladowe Ciastka Ciasto Babeczki Z Ciasteczkami Ciasto Masło.

Instrukcje

1
Mąkę, sól i masło połączyć w robocie kuchennym. Pulsuj, aż mieszanina przypomina grube okruchy, około 10 1-sekundowych impulsów.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Resztkaświeża Resztka
Owies (szybki Lub Zwykły)Owies (szybki Lub Zwykły)
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2
Wymieszać wodę i ocet w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Wlać połowę wody z lodem i mieszaninę octu do mieszaniny mąki i masła. Impuls do połączenia, około 3 (1-sekundowe) impulsy.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
świeża Resztkaświeża Resztka
Owies (szybki Lub Zwykły)Owies (szybki Lub Zwykły)
4
Wlać pozostałą wodę z lodem i mieszaninę octu. Pulsuj, aż mieszanina zacznie się łączyć, około 8 (1-sekundowe) impulsów.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
5
Ciasto wyłożyć na drewnianą powierzchnię, wkleić W Okrągły kształt i podzielić na pół. Uformuj każdą połowę w dysk o szerokości około 5 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
6
Owinąć każdy dysk w folię i przechowywać w lodówce przez co najmniej 30 minut, aż będzie gotowy do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia0
Magazyn