Jak zrobić Dip Krab i Karczoch
Jak zrobić Dip kraba i karczocha jest pescatarian hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 348 kalorii. Na 2,75 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Super Bowl. 398 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka chleb okrągły bochenek na zakwasie, majonez, grudka Krab, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 61%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Dip Krabowy Z Karczochami, Dip awokado ze szpinakiem i karczochem, oraz Patelnia Szpinak Boczek Karczoch Dip.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Wyłożyć naczynie do pieczenia folią aluminiową.
Połączyć twarożek, mięso kraba, karczoch DNA, 6 uncji ser Cheddar, czerwona papryka, zielona cebula, śmietana, majonez, czosnek, Skórka z cytryny i sok, estragon, sos Worcestershire, i pieprz cayenne w dużej misce; doprawić solą i czarnym pieprzem.
1/3 wierzchu odciąć od bochenka chleba na zakwasie i wyrzucić.
Usuń nadzienie chlebowe i odrzuć, pozostawiając tylko skórkę.
Umieścić w przygotowanym naczyniu do pieczenia.
Przenieść mieszaninę karczochów do przygotowanej miski chleba; top z 2 łyżki sera Cheddar i pieprz cayenne.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż dip się rozgrzeje, a góra będzie złotobrązowa, około 30 minut.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Skorupiaki w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Couttures Chardonnay z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Couttures pochodzi z trzech działek graniczących z Meursault z winoroślą w wieku od 15 do 51 lat. Gleby są głównie argile (gliny), przynosząc wagi i tekstury do tego Bourgogne Blanc.Rocznik 2015 pokazuje aromaty dojrzałego melona, orzecha laskowego i kremu cytrynowego, i wydają się być szersze i bardziej teksturalne niż wina z sąsiednich wiosek. Starzejące się małe beczki z francuskiego dębu nadają nutom tostów i wanilii.Biały burgund, ze swoim bogactwem, teksturą i smakami tostów dobrze pasuje do lekkich ryb i skorupiaków i może zrównoważyć sosy na bazie śmietany. Chardonnay w wieku dębowym z cieplejszych klimatów nadaje się dobrze do grillowanych ryb, skrobii, masła i prażonych orzechów.